top of page

Kommunalfinans 2024


Bergen 22. og 23. august 2024


For 16. gang ønsker vi velkommen til Kommunalfinans i Bergen! Konferansen har etablert seg som en viktig arena hvor kommunal sektor og finansmarkedet møtes.

 

På seminaret ønsker vi å belyse norsk økonomi, renteutsikter, gjeldsforvaltning, grønn finansiering, budsjettrenter, plassering av overskuddslikviditet. Seminaret passer for kommunedirektører/ordførere, økonomisjefer og medarbeidere i økonomi- og finansavdelingen. Foredragsholdere er anerkjente fagpersoner innen sine respektive fagfelt. 

Velkommen til et seminar med foredrag av høy kvalitet, i en uformell og trivelig ramme!


Årets program finner du her:

Program Kommunalfinans 2024
.pdf
Last ned PDF • 83KB
Noen av årets foredragsholdere:


Kjetil Houg er administrerende direktør i Folketrygdfondet. Han har tidligere vært investeringsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring, sjeføkonom i Alfred Berg/ABN AMRO Bank, sjeføkonom og forvalter i Folketrygdfondet og politisk rådgiver på Stortinget. Kjetil Houg er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo i 1993


Henrik Syse er filosof, forfatter, foredrags-holder og forsker. Han har doktorgrad i etikk fra Universitetet i Oslo (1997) og er kjent som en både humørfylt og seriøs foredragsholder. Henrik har tidligere blant annet vært leder av eierskapsgruppen i Norges Bank Investment Management (NBIM), der han var sentral i arbeidet med implementeringen av de etiske retningslinjene i Oljefondet.


Harald Magnus Andreassen er sjeføkonom i Sparebank1 Markets og er godt kjent blant de som følger med på makro og finans. Harald er utdannet samfunnsøkonom fra universitetet i Oslo, har arbeidet i Den norske Bankforening (nå Finans Norge), Econ og som sjeføkonom i Elcon, First Securities og i Swedbank.Tradisjonen tro stiller Norges Bank opp på Kommunalfinans og gjør rede for sitt syn på Norsk økonomi og hvilke renter vi kan forvente oss framover.


Praktiske opplysninger


Konferansen avholdes i den flotte Vestlandssalen i nye fylkeshuset til Vestland Fylkeskommune. Fylkeshuset som stod ferdig i 2023 oppfyller miljøstandarden BREEAM-NOR Excellent og har grønn finansiering.

Programmet starter kl. 10:00 på torsdag 22. august og avsluttes til lunsj på fredag 23. august.

Etter at programmet er ferdig på torsdag inviterer BCM til en uformell sammenkomst i kontorlokalet før det blir felles avgang Kronstad Hovedgård for middag.
Comments


BCM_hovedlogo_hvit_300x.png
bottom of page